Trusted advisors in corporate finance
Trusted advisors in corporate finance

Fusies & overnames

Optimale begeleiding bij complexe processen

Uw onderneming verkopen is een van de belangrijkste deals in uw loopbaan. Een complex proces met heel wat elementen waarin ervaring en kennis het verschil maken. Doe daarom beroep op een expert.

VANREYBROUCK CORPORATEFINANCE Brussel 2021 4 B1 A8229
VANREYBROUCK Corporate Sept2019 9 I7 A8400

Van begin tot eind

Van Reybrouck begeleidt u en uw onderneming van de eerste overwegingen tot de finale transactie. We leggen alle financiƫle, operationele en strategische elementen samen, zonder het persoonlijke en emotionele aspect te vergeten.

Analyse is key

Een grondige voorbereiding start met een analyse van de onderneming en de markt. Waar zitten de opportuniteiten en bedreigingen? Wat zijn de waardedrijvers. We kijken naar de cijfers en naar de mensen. Zo positioneren we uw onderneming in het verkoopproces.

Finetunen van de strategie

Samen bepalen we de verkoopstrategie en het kopersprofiel. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de juiste koper. Hiervoor doen we een beroep op ons brede netwerk en marktkennis. In alle discretie en vertrouwen. Daarbij laten we de concurrentie maximaal spelen.

De kunst van het onderhandelen

Met geĆÆnteresseerde partijen worden gesprekken opgestart. In de onderhandelingen treden we op als creative problem solver, bemiddelaar of harde onderhandelaar. Daarbij staan enkel uw belangen voorop. We spelen kort op de bal om ons doel te realiseren.

Kunnen wij uw onderneming begeleiden bij een fusie of overname?
Contacteer ons
VANREYBROUCK Corporate Sept2019 9 I7 A8687