Trusted advisors in corporate finance
Trusted advisors in corporate finance

Wie we zijn
en wat we doen

VANREYBROUCK Corporate Sept2019 9 I7 A8869

Van Reybrouck Corporate finance maakt deel uit van Van Reybrouck, een onafhankelijk advieskantoor met vestigingen in Brugge en Brussel. Naast de corporate finance-activiteiten, is het kantoor actief in accountancy en fiscale en juridische adviesverlening. Meer dan 40 experts vormen het multidisciplinaire team van Van Reybrouck. Met veel enthousiasme zijn zij de trusted advisors van ondernemers en ondernemingen.

Over ons

Van Reybrouck Corporate finance legt zich toe op het begeleiden van u - ondernemers, managers en aandeelhouders – op cruciale momenten in het leven van uw onderneming. Bij de verkoop van uw onderneming, bij het realiseren van een groeiverhaal door overnames of bij het uitwerken van complexere financieringsoperaties. We delen daarbij de passie om te slagen, de wil om een verschil te maken en de drang om impact te realiseren.

Uw ondernemingsverhaal staat centraal

Als financieel adviseur zijn we geïnteresseerd in cijfers, maar daar stopt het niet. Wij willen uw onderneming, uw ambities, uw verhaal echt begrijpen, in al zijn aspecten. Deze kennis maakt ons betere adviseurs. Trusted advisors die maatwerk leveren, toegespitst op uw verwachtingen. Realistisch, vertrekkend van de feiten, waarin u en uw onderneming centraal staan. Creatief en voluntaristisch om uw plannen mee mogelijk te maken.

Open en duidelijke communicatie

Wij nemen geen blad voor de mond. We verliezen geen tijd met vleien en mooi praten. Op basis van onze kennis en ervaring ontvangt u eerlijk en onafhankelijk advies. We communiceren open en duidelijk. In onze samenwerking zijn de belangen volledig afgestemd en zijn er geen verborgen agenda’s. Hierdoor zijn we een echte partner-adviseur.

Klaar voor de extra mijl

Corporate finance advies is geen 9-to-5-job. U kan in alle omstandigheden op ons rekenen. We gaan samen met u die extra mijl om resultaat te boeken. Ook als het moeilijker gaat, als de stroom tegenzit of de navigatie complex, blijven we rustig aan uw zijde staan. Met advies en daden, door te anticiperen en te handelen. Door oog te hebben voor zowel de cijfers als de emoties.

VANREYBROUCK CORPORATEFINANCE Brussel 2021 4 B1 A7820
VANREYBROUCK CORPORATEFINANCE Brussel 2021 4 B1 A7758

Vincent Jacobs

Vincent (°1979) is burgerlijk ingenieur elektronica en behaalde een Master in Management aan de Antwerp Management School. Vincent bouwde 14 jaar ervaring op in het adviseren van overnames en kapitaalmarkttransacties als director corporate finance bij ING. Sinds 2017 is hij partner bij Van Reybrouck.

Als ingenieur met stevige financiële en juridische bagage wordt Vincent gewaardeerd om zijn strategisch inzicht en doelgerichte pragmatische aanpak. Daarbij is zijn sterk analytisch denkvermogen en een brede vakoverschrijdende blik een grote troef. Hij is een klankbord en trusted advisor voor tal van cliënten.

T + 32 50 30 14 46
email hidden; JavaScript is required

LinkedIn

Pieter Van Reybrouck

Pieter (°1972) studeerde rechten en wijsbegeerte. Hij begon zijn loopbaan als assistent en onderzoeker aan de KU Leuven. In 2004 werd Pieter gecertificeerd accountant. Samen met Mattias Van Reybrouck is hij stichtend partner van Van Reybrouck.

Als financieel en juridisch adviseur met een atypische achtergrond wordt Pieter gewaardeerd voor zijn vermogen om out of the box te denken, zonder de synthese en het doel uit het oog te verliezen. Door zijn brede interesse, onafhankelijke blik, oprechte betrokkenheid en strategische inzicht is hij de vertrouwenspersoon en trusted advisor van heel wat cliënten.

T + 32 50 38 10 53
email hidden; JavaScript is required

LinkedIn
VANREYBROUCK CORPORATEFINANCE Brussel 2021 4 B1 A7396
VANREYBROUCK CORPORATEFINANCE Brussel 2021 4 B1 A7866